Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'ya sahip çıktı: O her zaman iyi ve mesuliyetli bir aile babası oldu

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'ya sahip çıktı: O her zaman iyi ve mesuliyetli bir aile babası oldu
Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile boşanma kararı iddialarının ardından bir sosyal medya paylaşımında bulundu. Alçı iddiaları doğrulayarak “Rasim’le uzlaşıp, anlaşarak evliliğimizi bitirme kararı aldık” dedi....

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile boşanma kararı iddialarının ardından bir sosyal medya paylaşımında bulundu. Alçı iddiaları doğrulayarak “Rasim’le uzlaşıp, anlaşarak evliliğimizi bitirme kararı aldık” dedi. Bir paylaşım daha yapan Alçı, Kütahyalı hakkındaki iddialara yönelik "O her zaman iyi ve mesuliyetli bir aile babası oldu" dedi.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, evli olduğu Rasim Ozan Kütahyalı ile boşanma iddialarını doğruladı.

Alçı’nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar şu şekilde: 

"Rasim’le uzlaşıp, anlaşarak evliliğimizi bitirme kararı aldık. O benim her zaman yüreğine ve aklına güvendiğim dostum ve fikirdaşım olacak. İlişkimiz hep baki kalacak. Çocuklarımız için medyadaki meslektaşlarımdan sürece saygılı olmalarını rica ediyorum.

Boşanma sürecimizle ilgili mahkemeden yayın yasağı çıkmıştır. 10 yaşındaki çocuklarımızın sağlığını da ilgilendiren bu hassas konuda yalan yanlış, bölük pörçük haberler yaparak yayın yasağını ihlal edenlerin gereken cezayı alması için avukatlarımız suç duyurusunda bulunacaktır."

"O her zaman iyi ve mesuliyetli bir aile babası oldu"

Sosyal medyada Kütahyalı hakkında çıkan iddialara ilişkin de bir paylaşım yapan Alçı, "Benim açıklamama rağmen hala yalan ve çarpık haberler yapılmaya devam ediliyor. Benim asla ifade etmediğim hususlar uydurularak Rasim’e saldırılıyor. Biz anlaşmalı boşanıyoruz. Çekişmeli değil. O her zaman iyi ve mesuliyetli bir aile babası oldu. Sorumluluklarını hep üstlendi" dedi.