Palet fabrikasında yaşanan patlamada fırın kazanı yaklaşık 300 metre uzağa fırladı

Palet fabrikasında yaşanan patlamada fırın kazanı yaklaşık 300 metre uzağa fırladı
Antalya'da, palet fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamada iş yerinden fırlayan kazan, yaklaşık 300 metre uzaklıktaki seranın içine düştü.Dün saat 17.30 sıralarında Aksu ilçesi Atatürk Mahallesi’ndeki...

Antalya'da, palet fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamada iş yerinden fırlayan kazan, yaklaşık 300 metre uzaklıktaki seranın içine düştü.

Dün saat 17.30 sıralarında Aksu ilçesi Atatürk Mahallesi’ndeki bir palet fabrikasında meydana gelen olayda, palet fabrikasında nedeni bilinmeyen patlamada fırın kazanı ve parçaları, fabrikaya yaklaşık 300 metre uzaklıktaki seranın içine düştü.

Olay anında bölgede kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi. Naylon sera parçalanırken kazanın parçaları çevreye yayıldı. Patlamanın yaşandığı fabrikada, serada ve çevredeki araçlarda büyük çapta hasar oluştu. 

Görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı

Kazanın patlama anından sonra 300 metre uçtuğu anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, kazanın patlama anından sonra uçarak seranın içine düştüğü anlar yer aldı. (DHA)