Rus turistin yardım istedikten sonra öldürüldüğü ortaya çıktı

Rus turistin yardım istedikten sonra öldürüldüğü ortaya çıktı
İstanbul Beyoğlu'nda Rus turist Vyacheslav Nechıpochuk'un öldürülmesiyle ilgili davada iki kişi tutuklandı. Nechıpochuk'un, telefonunu kaybettiği için yardım istediği, bunun sonucunda gasp edildiği ve çıkan kavgada bıçaklandığı...

İstanbul Beyoğlu'nda Rus turist Vyacheslav Nechıpochuk'un öldürülmesiyle ilgili davada iki kişi tutuklandı. Nechıpochuk'un, telefonunu kaybettiği için yardım istediği, bunun sonucunda gasp edildiği ve çıkan kavgada bıçaklandığı öğrenildi.

Beyoğlu'nda Rus turist Vyacheslav Nechıpochuk'nun öldürülmesiyle ilgili Cihan Kaçmaz ve Umut Arslan tutuklandı. Olay yerinde bulunan ve gözaltına alınan Şervan Y. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Olayla ilgili ifade veren Şervan Y., "Gelip cep telefonunu kaybettiğini, yardım edip edemeyeceğimizi sordu. Cihan turiste, 100-150 Euro verirsen yardım ederiz diyerek, ceplerini karıştırmaya başladı. Bu nedenle tartışma çıktı. Olay kısa sürede kavgaya dönüştü. Cihan, turisti bıçakladı" dedi.

Poliste ifade veren Şervan Y.'nin, “Sarhoştu. Gelip cep telefonunu kaybettiğini, yardım edip edemeyeceğimizi sordu. Cihan turiste,  100-150 Euro verirsen yardım ederiz diyerek, ceplerini karıştırmaya başladı. Bu nedenle tartışma çıktı. Olay kısa sürede kavgaya dönüştü. Cihan, turisti bıçakladı. İlk anda bir şey anlamadık. Ancak sonra kanları görünce oradan kaçtık" dediği kaydedildi. (DHA)