Sabancı ailesini gizlice kaydetmiş: Hemşire hakkında suç duyurusu

Sabancı ailesini gizlice kaydetmiş: Hemşire hakkında suç duyurusu
Türkan Sabancı, aile bireylerinin sağlık durumlarıyla ilgili doktorlarla yaptığı bir toplantıyı gizlice kayda alan hemşire hakkında suç duyurusunda bulundu.Olay 6 Aralık 2022'de meydana geldi. Sabah'tan Atakan Irmak'ın...

Türkan Sabancı, aile bireylerinin sağlık durumlarıyla ilgili doktorlarla yaptığı bir toplantıyı gizlice kayda alan hemşire hakkında suç duyurusunda bulundu.

Olay 6 Aralık 2022'de meydana geldi. Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre M.S., isimli hemşire Sabancılar'ın konutunda hemşire olarak çalışıyordu. Olay günü Türkan Sabancı Sakıp Sabancı Müzesi olan Atlı Köşk'te aile bireylerinin sağlık durumlarına ilişkin bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya, kendi alanında uzman 4 doktor dışında bir de hemşire M. S., katıldı. Toplantı başlandığı sırada Türkan Sabancı, hemşirenin telefonuyla toplantıyı gizlice ses kaydına aldığını fark etti.

Toplantıya katılanlar hemşireye müdahale ederek kayıt yapmasını engelledi. Durum toplantıya katılanlar tarafından tutanak altına alındı.

Tutanakta M.S.'nin toplantıda rıza dışı şahsi telefonu ile ses kaydı aldığı, kendisinin de kayıt yaptığını kabul ettiği belirtildi.