Sonar Araştırma Başkanı Bayrakçı: Bana göre seçim netleşmiştir

Sonar Araştırma Başkanı Bayrakçı: Bana göre seçim netleşmiştir
Kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı'dan son anket sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, bir adayın seçimi ilk turda kazanacağını söyledi.CNN Türk canlı yayınına telefonla bağlanan Bayrakçı, son anket çalışmalarını...

Kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı'dan son anket sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, bir adayın seçimi ilk turda kazanacağını söyledi.

CNN Türk canlı yayınına telefonla bağlanan Bayrakçı, son anket çalışmalarını çarşamba günü yayımlayacaklarını belirtirken, sonuçlarla ilgili bir detayı paylaştı. "Bana göre seçim netleşmiştir" diyen Bayrakçı, bir adayın ilk turda seçimi yüzde 51 ya da 52 ile kazanacağını kaydetti.

Bayrakçı, "Sonar'ın son araştırmasını ben çarşamba günü açıklayacağım. Ama bana göre seçim netleşmiştir. Adaylardan bir tanesinin ilk turda yüzde 51 ya da 52 ile kazanma ihtimali var ve yüksek" diye konuştu.

Seçimin ikinci tura kalması durumundaysa farkın daha da açıldığını söyleyen Bayrakçı, "Ancak ola ki seçim ikinci tura kalırsa fark bazılarının söylediği gibi 2-3 puan olmuyor. 7-8 puan olacak" dedi.