Süleyman Soylu'dan Şahan Gökbakar'a: Namuslu bir adamsa...

Süleyman Soylu'dan Şahan Gökbakar'a: Namuslu bir adamsa...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, daha önce kendisine tepki gösteren ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'a sert çıktı. Soylu, "Şahan Gökbakar, Namuslu bir adamsa kaçak yaptığı yeri ortadan kaldırsın" dedi.İçişleri Bakanı Süleyman...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, daha önce kendisine tepki gösteren ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'a sert çıktı. Soylu, "Şahan Gökbakar, Namuslu bir adamsa kaçak yaptığı yeri ortadan kaldırsın" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "15 Temmuz, fiili darbe girişimiydi. 14 Mayıs 2023, Türkiye'yi tasfiye etmeye yönelik hazırlıkların her birini bir araya getirerek oluşturabilecek siyasi darbe girişimidir" demişti. Soylu sözlerinin devamında ise "Bunu ben söylemedim. Bunu bugün Amerika'nın başındaki zat yıllar önce söyledi. Yıllar önce denedikleri bütün yöntemler berhava olunca ancak böyle bir yöntemle Türkiye'yi ele geçirebileceklerini ifade ettiler" ifadelerini kullanmıştı.

Soylu'nun bu açıklamaları sosyal medyada gündem olmuş, ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar da, söz konusu açıklamaları alıntılayarak Soylu'yu Twitter üzerinden şu sözlerle eleştirmişti.

"Seçim diye biliyorduk ama darbemiymiş 14 Mayıs...Ooovvv... Bunu buradan açıkladığınız çok iyi oldu. Gerçekten biz de demokratik bir seçim diye oy falan verecektik. Meğer batının darbe planıymış. Allah yardımcımız olsun"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar arasındaki gerginlik tv100 ekranlarına da yansıdı. Tv100'e konuk olan Bakan Soylu'ya Şahan Gökbakar'ın bu sözleri soruldu.

Soylu, Gökbakar'a yönelik, “Namuslu bir adamsa kaçak yaptığı yeri ortadan kaldırsın” ifadesini kullandı.