Taha Akgül, ilk 10'un peşinde

Taha Akgül, ilk 10'un peşinde
Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de 17-23 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Güreş Şampiyonası'nda ilk olarak mindere çıkacak Serbest Milli Takımı, hazırlıklarını tamamladı.Milli güreşçi Taha Akgül, Elmadağ Kamp Eğitim...

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de 17-23 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Güreş Şampiyonası'nda ilk olarak mindere çıkacak Serbest Milli Takımı, hazırlıklarını tamamladı.

Milli güreşçi Taha Akgül, Elmadağ Kamp Eğitim Merkezi'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini vurgulayarak, "Takım olarak ha-zırız. Artık bunun bahanesi yok. Oraya gittiğimizde ülkemiz için elimizden geleni yapa-cağız." diye konuştu.

Taha, bireysel hedefiyle ilgili "9 Avrupa şampiyonluğum var. Benim için bu sefer gerçekten çok anlamlı bir Avrupa Şampi-yonası olacak. Serbest güreşte çift haneli rakamlara çıkabilmek gerçekten çok zor. Tabii ki bütün şampiyonluklarımın be-nim için ayrı bir değeri var. Ancak bu sefer altın madalya kazanırsam 10. Avrupa şampiyonluğum olacak." ifadelerini kul-landı.