TikTok'ta başlayan kavga, sokakta da devam etti: Kuzenini bıçakladı

TikTok'ta başlayan kavga, sokakta da devam etti: Kuzenini bıçakladı
İstanbul'da iki kuzen, sosyal medya platformu TikTok üzerinden tartıştı. Yahya M. ve Osman A. daha sonrasında akrabalarının evinde karşılaştı. İki kuzen arasındaki tartışma burada, kısa sürede kavgaya dönüştü. Yahya M....

İstanbul'da iki kuzen, sosyal medya platformu TikTok üzerinden tartıştı. Yahya M. ve Osman A. daha sonrasında akrabalarının evinde karşılaştı. İki kuzen arasındaki tartışma burada, kısa sürede kavgaya dönüştü. Yahya M. eline aldığı bıçakla kuzenini yaraladı. Osman A. hastaneye kaldırılırken Yahya M. ise ekipler tarafından aranıyor.

Zeytinburnu ilçesinde dün saat 18.30 sıralarında meydana gelen olayda, amca çocukları oldukları öğrenilen Yahya M. ve Osman A., akrabalarının evinde biraraya geldi.

Sosyal medya hesabı TikTok üzerinden daha önce bilinmeyen bir nedenle tartışan ve aralarında husumet olan iki kuzen evde tartışmaya başladı.

"Küfür" kavgası

Küfür etme nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bir süre binanın önünde de devam eden tartışma sırasında Yahya M., eline geçen bıçakla kuzenini yaralayıp olay yerinden kaçtı. Diğer kuzenler sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

7285098.jpg

Şüpheli aranıyor

Sağlık ekipleri ise, yaralı Osman A.'yı hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri, bölgede yaptıkları incelemenin ardından şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Yaralının yerde yattığı ve sağlık ekiplerinin müdahale ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

7285099.jpg

Görgü tanıkları olayı anlattı

Bina sakinlerinden Leyla Danacı, "Ses duydum. Ben taşınıyorlar sandım ilk başta. Sonra uzaktan bir erkek bağırması sesi geldi. Pencereye çıktım ve yerde kırmızı bir örtünün üzerine adamı yatırmışlar. Yarasına da beyaz bir şey basmışlar. Meğerse kavga etmiş iki yeğen. Küfür etti diye yaralamış, güya." dedi.

7285100.jpg