Tuncay Mollaveisoğlu görevden alındı

Tuncay Mollaveisoğlu görevden alındı
Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Mollaveisoğlu, dünkü yazısının yayınlanmadığını duyurmuştu. Gazete, açıklamasında "Mollaveisoğlu gazeteye uyum sağlayamadı. Cumhuriyet işgal edilemez" dedi. Öte...

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Mollaveisoğlu, dünkü yazısının yayınlanmadığını duyurmuştu. Gazete, açıklamasında "Mollaveisoğlu gazeteye uyum sağlayamadı. Cumhuriyet işgal edilemez" dedi. Öte yandan gazetenin internet sitesindeki künyesinde Mollaveisoğlu'nun isminin kaldırıldığı, "Genel Yayın Yönetmeni: Mustafa Büyüksipahi" olarak görüldü.

Mollaveisoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada,köşe yazısının yayımlanmadığını duyurmuş ve paylaşımında yayımlanmayan yazısına da yer vermişti. Cumhuriyet ise yaptığı açıklamada, Mollaveisoğlu'nun suçlayıcı bir yazı yazdığı kaydedildi.

Açıklamada, "6 aydır Genel Yayın Yönetmenliği yapan Mollaveisoğlu Cumhuriyet gazetesine uyum sağlayamadı. Cumhuriyet Vakfı ve Cumhuriyet gazetesi bir Kuvayı Milliye kurumudur; işgal edilemez, satılamaz, satın alınamaz" denildi.

Görevden alındı

cumhuriyet.com.tr'de yer alan künye bilgilerinde Mollaveisoğlu'nun yer almadığı görüldü. Genel Yayın Yönetmeni olarak Mustafa Büyüksipahi'nin ismi yer aldı.

Öne Çıkanlar