Turist kadına sorularıyla tepki çeken gümrük memuru hakkında soruşturma başlatıldı

Turist kadına sorularıyla tepki çeken gümrük memuru hakkında soruşturma başlatıldı
Edirne'de bulunan İpsala Sınır Kapısı’nda görevli bir gümrük memuru hakkında, Türkiye'ye motosikletle giriş yapan İngiliz uyruklu sosyal medya fenomeni Loura Mills'le girdiği ve tepkilere neden olan diyalog nedeniyle soruşturma...

Edirne'de bulunan İpsala Sınır Kapısı’nda görevli bir gümrük memuru hakkında, Türkiye'ye motosikletle giriş yapan İngiliz uyruklu sosyal medya fenomeni Loura Mills'le girdiği ve tepkilere neden olan diyalog nedeniyle soruşturma başlatıldı.

Yunanistan'dan Türkiye'ye motosikletiyle giriş yapan 30 yaşındaki İngiliz uyruklu sosyal medya fenomeni Loura Mills, İpsala Sınır Kapısı'nda pasaport kontrolü sırasında, ismi açıklanmayan gümrük memuru ile arasında geçen ve kask kamerasıyla kaydettiği İngilizce diyaloğun görüntüsünü paylaştı.

Görüntülerde; Loura Mills ile yakından ilgilenen gümrük memurunun kadına yaşını, ismini, nereli olduğunu ve nereye gittiğini sorduğu; daha sonra birlikte kahve içmek istediğini teklif ettiği görüldü. 

Loura Mills ise "İstanbul'a gitmem gerek" cevabını verdi.

Gümrük memuru kadına yalnız olup olmadığını sordu. Mills, "Hayır yalnız değilim, bir erkek arkadaşım var" cevabını verince gümrük memuru son olarak da "Benden hoşlandın mı?" diye sordu.

TIKLAYIN: İngiliz kadın Türkiye’ye giriş anlarını paylaştı: Gümrük görevlisinin soruları tepki çekti

Hakkında soruşturma başlatıldı

Loura Mills’ın kendi sayfasında paylaştığı video sosyal medyada tepkilere neden oldu. Paylaşım üzerine İpsala Kaymakamlığı, gümrük memuru hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma sürerken gümrük memurunun pasif göreve çekildiği bildirildi. (DHA)