Ünlü YouTuber ikinci Titanik faciasından kıl payı kurtulmuş

Ünlü YouTuber ikinci Titanik faciasından kıl payı kurtulmuş
Geçtiğimiz hafta dünya basınına damga vuran Titan adlı denizaltı Titanik’in enkazına turist taşıdığı sırada kaybolmuştu. Ünlü bir YouTuber'dan da şaşırtan açıklama geldi. MrBeast olarak tanınan fenomen isim, patlayan...

Geçtiğimiz hafta dünya basınına damga vuran Titan adlı denizaltı Titanik’in enkazına turist taşıdığı sırada kaybolmuştu. Ünlü bir YouTuber'dan da şaşırtan açıklama geldi. MrBeast olarak tanınan fenomen isim, patlayan araçta yer alması için kendisinin de bir davet aldığını söyledi.

Titanik'in enkazını görmek için Atlas Okyanusu'na dalan Titan denizaltı için yapılan arama çalışma sonuçları acı haberle son buldu.

ABD Sahil Güvenlik yetkilileri, Titan'dakilerin denizaltıdaki basınç kaybından kaynaklanan içe doğru bir patlama sonucu hayatını kaybettiklerini açıkladı.

Atlas Okyanusu'nda Pazar günü dalışa geçtikten 1 saat 45 dakika sonra irtibatı kesilen 6.4 metre uzunluğundaki Titan isimli turistik denizaltıda beş kişi bulunuyordu. Bu beş kişi, Titanik enkazını görmek için kişi başı 250 bin dolar ödemişti.

Olayın arkasında şirket ihmalinden, hayatını kaybeden isimlerin trajik öykülerine kadar pek çok detay ortaya çıkarken, şimdi de ünlü bir YouTuber’ın açıklamaları dikkatleri çekti.

beast1.jpg

MrBest isimli YouTube fenomeni, kendisinin de bu gezilere davet edildiğini söylüyor.

Ünlü fenomen, bir Twitter gönderisinde enkazı görmesi için gemide bulunmasının istendiğini gösteren bir mesaj paylaştı; “Bu ayın başlarında Titanik denizaltına binmek için davet edildim, hayır dedim. Biraz korkutucu” diye yazdı.

Gerçek adı Jimmy Donaldson olan MrBeast, pazar günü kendisinin o yolculardan biri olabileceğini düşünmenin korkutucu olduğunu iddia etti.

25 yaşındaki YouTuber, 500 milyon dolarlık servetiyle dünyanın en zengin YouTuber’ı.

beast2.jpg