Yine kadın cinayeti... Önce teklifini reddeden kadını, daha sonra kendini vurdu

Yine kadın cinayeti... Önce teklifini reddeden kadını, daha sonra kendini vurdu
İstanbul Başakşehir'de yabancı uyruklu bir kişi, aynı iş yerinde çalıştığı ve "platonik aşık" olduğunu iddia ettiği A.U'yı birliktelik teklifini reddettiği için vurdu. Şahıs, daha sonra kendini vurarak yaşamına son verdi....

İstanbul Başakşehir'de yabancı uyruklu bir kişi, aynı iş yerinde çalıştığı ve "platonik aşık" olduğunu iddia ettiği A.U'yı birliktelik teklifini reddettiği için vurdu. Şahıs, daha sonra kendini vurarak yaşamına son verdi.

Başakşehir'de aynı iş yerinde çalışan A.U'ya "platonik aşık" olduğunu iddia eden yabancı uyruklu kişi, dehşet saçtı. A.U.'nun evine kadar gidip genç kadını taciz eden, teklifi reddedilince önce A.U.yu sonra da kendini vurdu. 

YANINDA GETİRDİĞİ SİLAHLA DEHŞET SAÇTI

Olay, Güvercintepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Tekstil atölyesinde muhasebeci olarak çalışan A.U.'nun yabancı uyruklu iş arkadaşı, A.U.'nun evine gitti. A.U.'yu konuşmak için dışarı çağıran gözü dönmüş şahıs, reddedilince yanında getirdiği silaha sarıldı, saniyeler içerisinde dehşet saçan yabancı uyruklu şahıs önce A.U.'yu sonra da kendisini vurdu.

Silah seslerini duyan çevre sakinleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yabancı uyruklu katil olay yerinde yaşamını yitirirdi. Hastaneye kaldırılan 23 yaşındaki A.U. ise doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay ile ilgili polis ekiplerinin çalışması devam ediyor. (DHA)