Zonguldak'ta trafo merkezleri su altında kaldı; bazı ilçelere enerji verilemiyor

Zonguldak'ta trafo merkezleri su altında kaldı; bazı ilçelere enerji verilemiyor
Zonguldak'ta etkili olan kuvvetli yağışlar nedeniyle trafo merkezlerini su bastı. Çaycuma, Gökçebey, Devrek ve Karadeniz Ereğlisi'nin bir kısmına enerji verilemiyor.Zonguldak Valiliği'nden yapılan açıklamada "Aşırı yağışlar...

Zonguldak'ta etkili olan kuvvetli yağışlar nedeniyle trafo merkezlerini su bastı. Çaycuma, Gökçebey, Devrek ve Karadeniz Ereğlisi'nin bir kısmına enerji verilemiyor.

Zonguldak Valiliği'nden yapılan açıklamada "Aşırı yağışlar nedeniyle baraj kapaklarının açılacağı şeklinde sosyal mecralarda yapılan paylaşımlar asılsızdır, kesinlikle itibar etmeyiniz" denildi.

Öte yandan trafo merkezlerinin su altında kalması nedeniyle Çaycuma, Gökçebey, Devrek ve Karadeniz Ereğlisi'nin bir kısmına geçici olarak enerji verilemediği öğrenildi.

Valilik, "Çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir. 3-M2 ye 200 mm.nin üzerinde yağış gerçekleşen İlimizde yağışın devam edeceği uyarısı nedeniyle vatandaşlarımızın dere kenarlarından uzak durmaları, dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir" uyarısında bulundu.