Ghislaine Maxwell'in Jeffrey Epstein ile ilişkisi üzerine bir anı kitabı yazacağı iddia ediliyor

Ghislaine Maxwell'in Jeffrey Epstein ile ilişkisi üzerine bir anı kitabı yazacağı iddia ediliyor
ABD'li pedofil milyarder Jeffrey Einstein'a cinsel istismar için aracılık yapmaktan hüküm giyen ve 20 yıl hapis cezasına çarptırılan Ghislaine Maxwell'in kitap yazacağı iddia edildi."Epstein'in madamı" olarak da anılan Maxwell'in,...
ABD'li pedofil milyarder Jeffrey Einstein'a cinsel istismar için aracılık yapmaktan hüküm giyen ve 20 yıl hapis cezasına çarptırılan Ghislaine Maxwell'in kitap yazacağı iddia edildi.

"Epstein'in madamı" olarak da anılan Maxwell'in, ABD'li milyarderle ilişkisiyle ilgili yalan haberlerle mücadele etmek için bir anı kitabı kaleme alacağı öne sürüldü.

Daily Mail'e konuşan Maxwell'e yakın bir kaynak, "Yanlış bir şey yapmadığını düşünüyor. İnsanlar kitabı okuyunca suçlamalarında düşeceğine inanıyor" ifadelerini kullandı. Kaynak, "Max, haberlerde verilen belgelerin yanlış olduğunu söylüyor. Ona göre hakikat, sadece onun yazacağı kitapla ortaya çıkacak" dedi. 62 yaşındaki Maxwell, geçen yıl şubatta hakkında verilen hükme itiraz etmiş ve Epstein'in seks şebekesiyle ilgili bedel ödeyen tek kişinin kendisi olduğunu söylemişti.

Maxwell ayrıca davaya bakan hakim ve savcıların bir dizi "ölümcül hata" yaptıklarını iddia etmişti. Daily Mail'e konuşan kaynak Maxwell'in yazdığı taslak metinleri cezaevinde sakladığı dolapları sürekli değiştirdiğini ve metinlerin çalınmasından veya sızmasından korktuğunu aktardı. Haberde ayrıca Maxwell'in kitabın yazım sürecini tamamladığı ve yayımlamak için doğru zamanı beklediği iddia edildi.

Maxwell'in anılarını kitaplaştıracağına yönelik iddialar, Epstein davasında yaklaşık 5 bin sayfalık 215 belgenin kamuya açılmasından birkaç hafta önce geldi. Belgelerde Epstein'in tüm dünyaki güçlü bağlantıları ve kurbanları kandırmak için kullandığı metotlara ilişkin detaylar yer alıyordu.