Gökhan Zan'dan Lütfü Savaş ve AKP'ye gönderme: Onlar rant için ben halk için aday oldum

Gökhan Zan'dan Lütfü Savaş ve AKP'ye gönderme: Onlar rant için ben halk için aday oldum
TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan, Lütfü Savaş'ın CHP adaylığının kesinleşmesi sonrası açıklamalarda bulundu. Zan, "Taş üstünde taş kalmamış bir kentin makam koltuğuna oturmak için bu hırs ve açgözlülüklerini görünce...
TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan, Lütfü Savaş'ın CHP adaylığının kesinleşmesi sonrası açıklamalarda bulundu. Zan, "Taş üstünde taş kalmamış bir kentin makam koltuğuna oturmak için bu hırs ve açgözlülüklerini görünce ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anladım" dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın adaylığı CHP’den gelen son açıklamalar ve kararla kesinleşti.

Alınan kararın ardından Hatay'da seçim mitingini yapan Savaş, Gökhan Zan'ı yuhalattı.

TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan ise sosyal medya hesabından Lütfü Savaş'ın adaylığının kesinleşmesine ilişkin paylaşımda bulundu.

Daha önceki açıklamasında Savaş'ın aday gösterilmemesi durumunda fedakarlık yapmaya hazır olduğunu belirten Gökhan Zan " Onlar hazır değilmiş" dedi.

"Onlar rant için aday oldu ben halk için"

Gökhan Zan' açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Aday olduğum ilk günden beri çağrıda bulundum, gelin deprem suçlarına bulaşanlara kadim şehrimizi emanet etmeyelim dedim. Başından beri "fedakarlığa hazırım" dedim. Onlar hazır değilmiş.

Taş üstünde taş kalmamış bir kentin makam koltuğuna oturmak için bu hırs ve açgözlülüklerini görünce ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anladım. Onlar rant için aday oldu, ben halk için aday oldum. Depremzedeler 31 Mart'ta AKP adayı ile AKP zihniyetindeki aday arasında seçim yapmaya mecbur kalmayacağı için mutluyum. Enkazdan kimlerin elini tutarak çıktıysak, Hatay'ı onlarla birlikte ayağa kaldıracağız.