10 kişi kalan Beşiktaş 3 farkı koruyamadı

10 kişi kalan Beşiktaş 3 farkı koruyamadı
Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Beşiktaş, Alanyaspor ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. Beşiktaş, 3 farklı öne geçmesine rağmen maçın 37. dakikasında Emrecan Uzunhan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalınca skoru koruyamadı.Mücadele...

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Beşiktaş, Alanyaspor ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. Beşiktaş, 3 farklı öne geçmesine rağmen maçın 37. dakikasında Emrecan Uzunhan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalınca skoru koruyamadı.

Mücadele öncesinde Beşiktaşlı futbolcular, efsane başkanları Süleyman Seba’yı ölüm yıl dönümünde anmak için Seba fotoğraflı tişörtlerle ısınmaya çıktılar.

Beşiktaş; Ersin, Rosier, Emrecan, Saiss, Masuaku, Berkay, Salih, Gedson, Ghezzal, Nkoudou, Weghorst ilk 11’i ile maça başladı. Alanyaspor ise Yusuf, Tayfur, Fatih, Furkan, Balkovec, Fer, Efkan, Ferhat, Targhalline, Candeias, Eduardo 11’i ile maça çıktı.

Beşiktaş, 3. dakikada Kevin Nkoudou’nun golüyle öne geçti. Wout Weghorst, Beşiktaş formasıyla çıktığı 2. Süper Lig maçında 2. asistini yaptı.

Salih Uçan sol ayağıyla şık bir gole imza attı ve 20. dakikada fark ikiye çıktı. Beşiktaş, 31. dakikada Ghezzal’ın penaltıdan attığı golle deplasmanda farkı üçe çıkardı.

Beşiktaş’ta Emrecan Uzunhan, 37. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Alanyaspor, 45+3’te Efkan Bekiroğlu ile serbest vuruştan attığı şık golle farkı ikiye indirdi.

İlk yarı Beşiktaş’ın 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarı başlarken Beşiktaş’ta Salih Uçan, Ghezzal ve N’Koudou oyundan çıktı, Necip, Montero ve Boyd oyuna girdi.

Bir dakika önce topu çizgiden çıkararak golü önleyen Saiss, 81. dakikada ‘de ters bir kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına gönderdi. Alanyaspor böylece farkı bire indirdi. 90+2’de Candeias penaltıdan attığı golle skoru 3-3 yaptı.

Beşiktaş’tan Nkoudou ve Weghorst ile Alanyaspor’dan Leroy Fer, Fatih Aksoy ve Candeias da sarı kart gördü.