89 yaşındaki Trabzonlu teyze, Kılıçdaroğlu’na kır çiçekleri verdi

89 yaşındaki Trabzonlu teyze, Kılıçdaroğlu’na kır çiçekleri verdi
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu ile Trabzon’u ziyaret etti.“Millet Buluşmaları”...


Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu ile Trabzon’u ziyaret etti.


“Millet Buluşmaları” kapsamında Trabzon’da konuşan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu yoğun ilgi ile karşılaştı. Meydanı dolduran kalabalığın içinde bahçesinden topladığı kır çiçekleriyle bir teyze dikkat çekti.


İsminin Nermin Eyüboğlu olduğunu söyleyen 89 yaşındaki Trabzonlu teyze, köyden geldiğini ve çiçekleri Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu için kendi bahçesinden topladığını belirtti, “Çiçekleri ikisine getirdim ama soldular; Kılıçdaroğlu’na, İmamoğlu’na… Bahçemden topladım, kır çiçeği topladım” dedi. 


Daha sonra Kılıçdaroğlu, “Yaş 89 ama gönül dağlarda geziyor” diyerek yüzleri güldüren teyzenin yanına giderek elindeki çiçekleri aldı. Kılıçdaroğlu’nun, teyzenin elini öpmek istediği görüldü. 

TIKLAYIN - Kılıçdaroğlu: İhaleleri Türk Lirası’na çevireceğiz