Abdulkadir Selvi: Erdoğan size ne yaptı?

Abdulkadir Selvi: Erdoğan size ne yaptı?
Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Saadet Partisi'ne "Erdoğan size ne yaptı?" diye sordu.Selvi, bugünkü köşe yazısında Saadet Partisi'ne bir dizi eleştiri yöneltti. Selvi'nin yazısının "Erdoğan size ne yaptı?" başlıklı...

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Saadet Partisi'ne "Erdoğan size ne yaptı?" diye sordu.

Selvi, bugünkü köşe yazısında Saadet Partisi'ne bir dizi eleştiri yöneltti. Selvi'nin yazısının "Erdoğan size ne yaptı?" başlıklı kısmındaki ifadeleri özetle şöyle:

Merhum Erbakan’ı hapsi girmekten kurtaran Erdoğan’ı değil, Erbakan hapse girsin diye Anayasa Mahkemesi’ne başvuran Kılıçdaroğlu’nu desteklemeyi içinize sindiriyorsunuz.

Erbakan’ın hayali olan Ayasofya’yı açan Erdoğan’ı değil, Ayasofya’yı müzeye çeviren CHP’yi destekliyorsunuz. Erbakan’ın hayali olan Taksim’e cami yaptıran Erdoğan’ı değil, Taksim’e cami yapılmasını engelleyenlerin yanında yer alıyorsunuz. Erbakan’ın hedefi olan başörtüsü yasağını kaldıran Erdoğan’ı değil, başörtüsü yasağının mimarı CHP’yle ittifak yapıyorsunuz. Erbakan’ı deviren 28 Şubatçılardan hesap soran Erdoğan’ı değil, 28 Şubatçıların adayı olan Kılıçdaroğlu’nu destekliyorsunuz.