Abdüllatif Şener, Kılıçdaroğlu'na yüklendi: Altılı Masa'yı kendi adaylığını sağlamak için kurdu

Abdüllatif Şener, Kılıçdaroğlu'na yüklendi: Altılı Masa'yı kendi adaylığını sağlamak için kurdu
Yeniden aday gösterilmeyince CHP'den istifa edip ağır eleştiriler yönelten, ardından da "İlk turda Sinan Oğan'a oy verdim, ikinci turda geçersiz oy kullandım" diyen eski Konya milletvekili Abdullatif Şener yeni açıklamalarda bulundu.TV5...

Yeniden aday gösterilmeyince CHP'den istifa edip ağır eleştiriler yönelten, ardından da "İlk turda Sinan Oğan'a oy verdim, ikinci turda geçersiz oy kullandım" diyen eski Konya milletvekili Abdullatif Şener yeni açıklamalarda bulundu.

TV5 canlı yayınına katılan Şener, Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Abdüllatif Şener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili şu ifadeleri kulandı:

"Kararı, Altılı Masa vermedi aslında, kararı Kemal bey vermişti. Altılı Masa'yı kendi adaylığını sağlamak için kurdu. Yani iktidara gelmek için Türkiye ‘deki değişimi sağlamak için kurmadı Altılı Masa’yı. Altılı Masa’yı sadece ve sadece kendi adaylığını oluşturmak için kurdu."

Kafa bulmak istemiş

Eski CHP'li vekil, "Sinan Oğan'a oy verdim" sözlerini ise "kafa bulmak" için söylediğini belirtti.

"Beni milletvekili yapmadıkları için değil, o süreçteki terbiyesizlik nedeniyle eleştirdim" diyen Şener, bu terbiyesizliğin ne olduğunu açıklamadı ancak "Çapraz mapraz sorular yaparken ben de biraz onları rahatlatayım, gürültüsü ne kadar olur diye, biraz da kafa bulmak için söyledim" diyerek Halk TV canlı yayınında söylediği Sinan Oğan'a oy verdiğine dair konuda belirsizlik yarattı.