AK Parti'den İsrail'e tepki: Barbarlık!
İsrail'in Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatmasına tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Mescid-i Aksa’da namaz kılmasını engellemek, barbarlıktır" dedi.
GAZETE PENCERE - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatmasına tepki gösterdi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ömer Çelik, "İsrail’in Mescid-i Aksa’ya dönük saygısızlığı insanlığın tüm değerlerine yeni bir saldırıdır. İsrail'in Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatmasını ve Müslümanların burada namaz kılmasını engellemesini en güçlü şekilde kınıyoruz" ifadelerini kullandı.
İsrail'in uluslararası hukuku ihlal ettiğini belirten Çelik, "Müslümanların Mescid-i Aksa’da namaz kılmasını engellemek, barbarlıktır. İsrail bir kere daha uluslararası hukuku ihlal etmektedir. İnsanlığın değerlerini korumak için tüm dünyanın İsrail’in hukuksuz eylemlerine karşı ortak mücadele etmesi gerekmektedir" dedi.
Kaynak:Haber Merkezi