Akar'a göre 14 Mayıs seçimi Türkiye'nin "tapu" meselesi: Tapuyu başkalarına vermek istiyorlar

Akar'a göre 14 Mayıs seçimi Türkiye'nin "tapu" meselesi: Tapuyu başkalarına vermek istiyorlar
Milli Savunma Bakanı ve AKP Kayseri milletvekili adayı Hulusi Akar, Kayseri Talas'ta düzenlenen "100’üncü Yıl Zincidere Mesire Alanı" açılış törenine katıldı. Burada konuşma yapan Akar, muhalefete ağır eleştirilerde...

Milli Savunma Bakanı ve AKP Kayseri milletvekili adayı Hulusi Akar, Kayseri Talas'ta düzenlenen "100’üncü Yıl Zincidere Mesire Alanı" açılış törenine katıldı. Burada konuşma yapan Akar, muhalefete ağır eleştirilerde bulundu, "Türkiye'yi durdurmak istiyorlar. Her şeyi değiştirmek istiyorlar. Tapuyu başkalarına vermek istiyorlar" dedi.

Akar şöyle konuştu:

"PARASINI VERDİKLERİMİZİ DAHİ ALAMIYORUZ"

Askerlerimiz ülkeyi savunacak ve koruyacaklar. Bunun için de silah, araç ve gereç lazım. Parasını verdiklerimizi dahi almadık, alamıyoruz. Dolayısıyla biz bunları yerli ve milli yapmak için gece gündüz çalıştık, çalışıyoruz. Bunlar bir anlamda Türkiye'yi ihbar ediyorlar. Fakat çok şükür ülkemizin, milletimizin ve silahlı kuvvetlerimizin hiçbir saklısı ve gizlisi yok. 85 milyon vatandaşımızın güvenliğini sağlıyoruz. Yaptığımız şey bundan ibaret. Hiçbir şekilde hudutlarımızın hemen dibinde bunların yer etmesine, oturmasına, kalkmasına ve bize karşı harekat yapmasına müsaade etmedik, etmeyeceğiz.

"TAPUYU BAŞKALARINA VERMEK İSTİYORLAR"

Burada seçim dediğimiz zaman birbirimizi ve çevremizi uyandıralım. Bu bir seçim değil. Bu bir zihniyet meselesi. Normal bir ülkede, normal zamanlarda bir parti gelir, bir parti gider. Bu o değil. Türkiye'nin önüne taş koymak istiyorlar. Türkiye'yi durdurmak istiyorlar. Her şeyi değiştirmek istiyorlar. Tapuyu başkalarına vermek istiyorlar. Mesele bu. "Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun" diyorlar.