AKP'li Ayvalı, "Siz isteyin, biz döneriz" kampanyası başlatan gençleri hedef aldı: Batı'nın ezik köleleri

AKP'li Ayvalı, "Siz isteyin, biz döneriz" kampanyası başlatan gençleri hedef aldı: Batı'nın ezik köleleri
AKP MKYK üyesi Emre Cemil Ayvalı, "Siz isteyin, biz döneriz" kampanyası başlatan gençleri hedef alarak, "Batı'nın ezik köleleri" ifadelerini kullandı.AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken katıldığı...

AKP MKYK üyesi Emre Cemil Ayvalı, "Siz isteyin, biz döneriz" kampanyası başlatan gençleri hedef alarak, "Batı'nın ezik köleleri" ifadelerini kullandı.

AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken katıldığı bir televizyon programında "Eğer FETÖ ile AK Parti geçmişte bürokraside kol kola girdiyse şayet, bunu da farklı darbecileri tasfiye etmek için yaptı. Çünkü eski devlet düzenindeki atama düzeni şöyleydi; 2002'de ben iktidara gelmişim, sene 2007-2008. Ya benim bir müsteşar atamam için bu adamın memur olarak 12 yılı doldurması lazım. Genel Müdür olarak 12 yılı doldurması lazım" ifadelerini kullandıktan sonra partisinden istifa eden Emre Cemil Ayvalı, 10 ay sonra görevine geri dönmüştü.

Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan öğrenciler, hayallerindeki ortamın sağlanması halinde ülkeye geri döneceklerini vurgulayan "Siz isteyin, biz döneriz" hareketini başlattı. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da gençlere, "Gelin evlatlarım, dönün gençler. Bu ülkenin size ihtiyacı var. Sizin hayalleriniz benim hedefimdir" diye seslendi.

Ayvalı ise söz konusu videoyu alıntılayarak "Batının ezik köleleri" ifadelerini kullandı.