AKP’li başkanın şikayet ettiği çocuk okuldan ifade vermeye gitti

AKP’li başkanın şikayet ettiği çocuk okuldan ifade vermeye gitti
Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı’nın şikayeti üzerine 15 yaşındaki çocuk, okuldan izin alıp ifade vermeye gitti.Samsun’un Tekkeköy ilçesindeki bir lisede okuyan 11. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki H.S. AKP’li Büyükşehir...

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı’nın şikayeti üzerine 15 yaşındaki çocuk, okuldan izin alıp ifade vermeye gitti.

Samsun’un Tekkeköy ilçesindeki bir lisede okuyan 11. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki H.S. AKP’li Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir’i, dedesinden miras kalan evi bedelinin altında kamulaştırması nedeniyle sosyal medya hesabından eleştirdi. Lise öğrencisi, Demir’in şikayeti üzerine okuldan izin alıp savcılığa ifade vermeye gitti.

Cumhuriyet’ten Cemil Ciğerim’in haberine göre, Demir’in kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle şikayetçi olması nedeniyle polisler Şubat ayında H.S.’nin babasını arayıp çocuğun ifade vermesi için adliyeye gelmesini istedi. Bunun üzerine 15 yaşındaki H.S. Çocuk Savcılığı'na giderek ifade verdi.

İfade sonrası serbest bırakılan H.S, “Ailem evimiz yıkılacak diye perişan. Büyükşehir’in verdiği para ile bizlerin geleceği kararacak. O nedenle bir gün ailem çok üzüntülüydü bir paylaşım yaptım. Sonra da sildim paylaşımlarımı. Okulumdan izin alıp ifade vermeye gittim” dedi.