AKP'li troll Furkan Bölükbaşı'ndan Beyaz TV sunucusuna 'Adnan Oktar' suçlaması
AKP'li troll Furkan Bölükbaşı, Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya'yı Adnan Oktar üzerinden hedef aldı. Bölükbaşı, Sarıkaya'nın Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'nün 2 numarası olduğunu iddia ettiği kişiyle mahkeme tutanaklarına yansıyan ilişkisini paylaştı.
AKP'ye yakınlığıyla bilinen ve sosyal medyada 'troll' olarak tanınan Furkan Bölükbaşı Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya'yı Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü üzerinden hedef aldı.
Bölükbaşı Sarıkaya'ya seslenerek ''Sana tamam mı, devam mı diye sormuştum. Sen de devam dedin. Devam dedikçe hakkında daha korkunç bir başka gerçeği açıklayacağımı söylemiştim'' ifadelerini kullandı.
Tahir Sarıkaya'nın adının geçtiği mahkeme tutanaklarını paylaşan Bölükbaşı, Sarıkaya'nın 'Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'nün 2 numarası' olarak isimlendirdiği Didem Ürer ile örgüte yapılan operasyon günü kurduğu iletişimi paylaştı.
İfadelere göre Didem Ürer mahkemede '“Basını aramak için zaten bütün telefon kayıtlarında da bu çok açık... Tahir Sarıkaya'yı... aradık'' dedi.

"Örgüte karşı savaşmıştın öyle mi?"
Bölükbaşı, Sarıkaya'nın beyanlarına vurguda bulunarak ''Tahir Sarıkaya sen “çocukları kaçırılan babaya yardım edip örgüte karşı savaşmıştın öyle mi? Devam.. Turbun büyüğü hala heybede” dedi.