AKP'li vekil MR cihazını kırmızı kurdeleyle açtı
Rize Kaçkar Devlet Hastanesi'nde kurulan Manyetik Rezonans Görüntüleme (MR) cihazı, düzenlenen açılış töreniyle hizmete alındı. Törene AKP Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, İl Sağlık Müdürü Vekili Op. Dr. Talip Başak, AKP Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, hastane yöneticileri ve bazı STK temsilcileri katıldı.
AKP’li Mertoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kaçkar Devlet Hastanesi Radyoloji Bölümünde vatandaşlarımızın kullanımına sunulan MR cihazının açılışına katıldık” ifadelerine yer verdi.
Kurdeleli açılış
Sağlık hizmetlerinde rutin bir cihaz olan MR’ın açılışı için kurdele kesme töreni yapılması dikkat çekti. Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, AKP İl Başkanı Yılmaz Katmer ve hastane başhekimi kırmızı kurdele keserek cihazı hizmete açtı.
Kaynak:Haber Merkezi