AKP’nin mitinginde Erdoğan’ı gören genç bir kadın ağlamaya başladı: Ağlama bizi de ağlatacaksın

AKP’nin mitinginde Erdoğan’ı gören genç bir kadın ağlamaya başladı: Ağlama bizi de ağlatacaksın
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum mitinginde konuştu. Erdoğan’ın konuşması sırasında ağlamaya başlayan bir genç kadına Erdoğan, “Ağlama bizi de ağlatacaksın” dedi Cumhurbaşkanı...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum mitinginde konuştu. Erdoğan’ın konuşması sırasında ağlamaya başlayan bir genç kadına Erdoğan, “Ağlama bizi de ağlatacaksın” dedi 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin Erzurum mitingine katıldı. Erdoğan’ın konuşması sırasında genç bir kadının ağladığını gören Erdoğan, “Ağlama bizi de ağlatacaksın” dedi.  

Partisinin Erzurum'da düzenlediği mitinge katılan Erdoğan burada vatandaşlara seslendi. O anlarda Erzurumlu bir genç kızın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görünce heyecandan ağlamaya başladı. Genç kadın gözyaşları kürsüde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ında dikkatini çekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan genç kıza, "Ne olur ağlama ya, ağlama. Sen ağlıyorsun bizi de ağlatacaksın" dedi. O anlar kameralara yansıdı.