Akşener: Jeliboncu arkadaş var mı, var; Okşan da var değil mi?

Akşener: Jeliboncu arkadaş var mı, var; Okşan da var değil mi?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, istifa ettirilen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'e "Jeliboncu arkadaş var mı var? Okşan da var değil mi?" diyerek gönderme yaptı.Akşener, Sakarya'da yaptığı konuşmada...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, istifa ettirilen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'e "Jeliboncu arkadaş var mı var? Okşan da var değil mi?" diyerek gönderme yaptı.

Akşener, Sakarya'da yaptığı konuşmada sosyal medyada Muhammed Yakut isimli kişinin yayımladığı bir videoyu gündeme getirdi. Söz konusu videoda hakkında yakalama kararı çıkartılan Yakut, Gökçek'in "Okşan isimli birisiyle beraber olduğunu" iddia ediyordu.

TIKLAYIN - Mansur Yavaş: Görüyorsunuz, Okşanlar, Kerimcanlar…

Akşener'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Siyasi bir ailenin kızıyım. Hayatımda bu kadar çirkin bir dil, tehdidin ortaya konulduğu bir şeyle karşı karşıyayız. Seçim milletin bayramıdır. Bunlar ne yapıyor savaşa gidiyoruz sanki. Recep Bey hepimize laf ediyorsun. Mansur Yavaş seçilirse su sayaçlarını PKK'lılar okuyacak dedi mi hayır. Sosyal yardım kesilecek dedi kesildi mi hayır.

Jeliboncu arkadaş var mı var? Okşan da var değil mi?

Bu seçime giderken ben muhteremler tarafından, ben buralarda PKK'lıyım, Diyarbakır'da falan da faili meçhulcuyum. Siz manyak mısınız?

Sayın Recep Bey kaybetmemek için her şeyi yapıyorsun. Bir elinde Hizbullah bir elinde PKK var. Kandille aranızda elli bin dümen var. Biz iktidar olduğumuzda Kandili dümdüz edeceğiz. O da çıksın söylesin hadi. PKK'lıysam ne duruyorsunuz. Şerefli Türk polislerine beni korutturuyorsunuz, sonra PKK'lı diyorsunuz. Ciddiyetsizler.