Akşener'den Erdoğan'a: Atatürk’e uyuz olduğunu biliyoruz da Türk Bayrağı’yla ne işin vardı?

Akşener'den Erdoğan'a: Atatürk’e uyuz olduğunu biliyoruz da Türk Bayrağı’yla ne işin vardı?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs seçimleri kapsamında düzenlenen şehir mitinglerine Edirne'de devam etti. Mitingde konuşma yapan Akşener, İçişleri Bakanlığı yaptığı için kanunla korunduğunu ve korumaları...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs seçimleri kapsamında düzenlenen şehir mitinglerine Edirne'de devam etti. Mitingde konuşma yapan Akşener, İçişleri Bakanlığı yaptığı için kanunla korunduğunu ve korumaları olduğunu hatırlattı, "Eğer ben PKK'lıysam ve sen de beni tutuklamıyorsan siz hainin ötesisiniz" dedi.

Akşener şöyle konuştu:

Ben Suriye’nin Kuzey’inde kurulacak olan Kürt devletine onay veriyormuşum. Bunu söyleyen Recep Bey. Muhterem, o bölgeyi bu hale getiren sensin. Arap nüfusunu aldın Türkiye’ye, boşalttın orayı, bu hale getirdin. Başlı başına bu konuda hesap vereceksin. Senden bizzat ben hesap soracağım. Sen Türkiye’yi düşmanlarla çevirttin. 

Bana diyorsun ki PKK’lı. Habur rezaletini ben yaptım (!) Megri megri’den konfetileri ben üfledim (!) Atatürk’ün ve Türk Bayrağı’nın çadır mahkemelerinden çıkarılmasını sen sağladın sayın Erdoğan. Zaten Atatürk’e uyuz olduğunu biliyoruz da Türk Bayrağı’yla ne işin vardı? Niye? Teröristler rahatsız olmasın. 

“Oslo’ya gidildiğini ispat etmeyen şerefsizdir” demiştin. Sonra da dedin ki “ben gönderdim.” 

Madem ben PKK’lıyım. Bu şerefli Türk polisleri beni koruyor. Kanunla korunuyorum, taleple değil. İçişleri Bakanlığı yaptığım için. Eğer ben PKK’lıysam, sen de beni tutuklamıyorsan siz hainin ötesisiniz.