Akşener'den Soylu'ya: Kafayı yemiş

Akşener'den Soylu'ya: Kafayı yemiş
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "LGBT+Q diyorlar ya onun içerisinde hayvanla insanın evlenmesi de var" ifadesiyle bir iddiada bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Kafayı yemiş" diyerek tepki gösterdi. İYİ Parti...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "LGBT+Q diyorlar ya onun içerisinde hayvanla insanın evlenmesi de var" ifadesiyle bir iddiada bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Kafayı yemiş" diyerek tepki gösterdi. İYİ Parti lideri, "Bütün psikiyatrları bunları tedaviye davet ediyorum. Bunlar birer hezeyan ve ruh hastalığıdır" dedi. Akşener, "seccade-şampanya" tartışmasıyla gündemde olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a da yüklendi.

Millet İttifakı'nın İzmir'deki mitingi öncesi Isparta'ya giden Akşener, vatandaşlara hitap etti.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Sizlerin dertlerini konuşmadan yıllar geçti. Bugün sizler, bizler 14 Mayıs akşamı şayet seçimi kazanırsak işgalciymişiz. Hadi oradan. Bu ülkenin has evlatları nereden işgalci oluyor. Kendinize gelin. Bir tanesi iyice karıştırmış, biz iktidara gelirsek erkek erkeğe evlilik, erkeklerle hayvanların evliliği yasal olacakmış. Bunlar kafayı yemiş. Bütün psikiyatrları bunları tedaviye davet ediyorum. Bunlar birer hezeyan ve ruh hastalığıdır.

"HACI KADINIM, AĞZIMA ALKOL DEĞMEDİ"

Bir başka konu var 14 Mayıs akşamı, sizin iradeniz bizi seçerse bizler şampanyayla kutlayacakmışız, onlar kazanırsa temiz alınları secdeye varacakmış. Sizler gencecik çocukların hakkını yediniz, tarımla uğraşanların emeğini çaldınız. Isparta'nın gülünü yerle bir ettiniz, sonra temiz alınlarınızla seccadeye gideceğinizi söylüyorsunuz. Hacı kadınım ben, ağzıma alkol değmedi be.

Bir yüzükle başlattığınız siyasi hayatınız gemiciklerle sürdüyse, ABD'nin şehirlerinde yüksek binalar yaptıysan haramdır. Ama biz bunlara bakmayacağız. 14 Mayıs akşamı helal oylarınızla İYİ Parti birinci parti, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da 13'üncü Cumhurbaşkanımız olacak.

"15 MAYIS SABAHI SİNAN ATEŞ'İN KATİLLERİNİ BULACAĞIZ"

Sinan Ateş'i katledenleri 15 Mayıs sabahı bulacağız! Bütün bunlarla şuculuk buculuk üzerinden Sinan Ateş'in katlini unutturmak istiyorlar. Dertlerinizi unutturmak istiyorlar. Enteresan bir durum. Bana Diyarbakır'ın orta yerinde aynı adamlar faili meçhul diyorlar, Isparta'ya gelince PKK'lı diyorlar. Ya faili meçhulcusündür ya PKK'lısındır. Ben ikisi de değilim!