Ali Öztunç, Bahçeli ile görüntülerine açıklama getirdi

Ali Öztunç, Bahçeli ile görüntülerine açıklama getirdi
CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, dün MHP Genel Başkanı Ali Öztunç ile selamlaşma videosunun gündem olmasının ardından sosyal medya hesbından açıklamalarda bulundu. Öztunç, götürüntülerin çarptırıldığını...

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, dün MHP Genel Başkanı Ali Öztunç ile selamlaşma videosunun gündem olmasının ardından sosyal medya hesbından açıklamalarda bulundu. Öztunç, götürüntülerin çarptırıldığını söyledi.

Dün TBMM’de CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sargül ve ile Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’un, MHP lideri Devlet Bahçeli arasındaki selamlaşma anları kamoyunda tepkiyle karşılanmıştı. Konuya ilişkin CHP Kahramanmaraş Milletvekiili Ali Öztunç soysal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Ötunç yaptığı açıklamada görüntülerin çarptırıldığını belirterek, "MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile TBMM kulisinde selamlaşarak seçim bölgem Kahramanmaraş ile ilgili çok kısa sohbet etmemiz birileri tarafından çarpıtılmak istenmektedir. Nezaket çerçevesinde gerçekleşen sohbetten başka anlam çıkarmaya çalışmak art niyettir..

"Kaldı ki TBMM çatısı altında bir Genel Başkan ile sohbet etmek sıkça yaşanan bir durumdur. Meraklılarına duyrulur …" dedi.

CHP milletvekilleri ve Bahçeli’nin dikkat çeken yakınlaşması