Alkollü sürücü Alanya'da kadının hayatına sebep oldu

Alkollü sürücü Alanya'da kadının hayatına sebep oldu
Alanya ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu Mine Elmacıoğlu hayatını kaybetti. Kazada, otomobil sürücüsünün kanında 1,99 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Saat 14.30 civarında Seki Mahallesi D-400 karayolu üzerinde trajik bir kaza meydana geldi. Kazada, serada çalışan Mine Elmacıoğlu, yolun karşısına geçmeye çalışırken S.B. (42) yönetimindeki 07 ALS 202 plakalı bir otomobil tarafından çarpıldı. Otomobilin çarpması sonucu yola savrulan Elmacıoğlu, yerde hareketsiz bir şekilde kaldı. Olayın bildirilmesi üzerine, sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ancak yapılan kontrolde, Mine Elmacıoğlu'nun hayatını kaybettiği tespit edildi.

Olay yerine gelen inceleme ekipleri, bölgeyi güvenlik altına alırken, Elmacıoğlu'nun cansız bedeni jandarma ve savcılık incelemelerinin ardından Alanya Belediye morguna kaldırıldı. Ayrıca, kazada otomobilin ön camında Mine Elmacıoğlu'na ait bir kıyafetin bulunduğu belirtildi.

Jandarma tarafından gözaltına alınan sürücü S.B.'nin alkollü olduğu tespit edildi. Yapılan kontrolde, S.B.'nin kanında 1,99 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Ayrıca, S.B.'nin daha önce 'tehdit', 'suç üstlenme', 'cinsel saldırı' ve 'kasten yaralama' gibi suçlardan sabıkası olduğu da belirlendi. S.B.'nin jandarmadaki işlemleri devam etmektedir.