Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e linç girişimi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e linç girişimi
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün oda başkanlarıyla esnaf ziyareti yaptıktan sonra kalabalık bir grup tarafından linç edilme tehdidi yaşadı. Böcek o anları sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün oda başkanlarıyla esnaf ziyareti yaptıktan sonra kalabalık bir grup tarafından linç edilme tehdidi yaşadı. Böcek o anları sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla anlattı, "AKP'li gençler provoke ettiler, sataştılar. Ben soğukkanlı ve sağduyulu olmalarını söyledim" dedi.

Böcek, linç girişimi anlarının da yer verdiği videoda şu ifadeleri kullandı:

Bugün daha önceden planlanan seçim çalışmalarıyla ilgili, il başkanımız, milletvekili adaylarımızla beraber önce şoförler odasında şoför esnafımız, servisçiler, otobüsçüler odası ver nakliyecilerle buluştuk. Onların dertlerini dinledik, çalışmalarımızı tamamladık. Daha sonra Antalyamızda 95 bin üyesi olan 75 oda başkanıyla beraber, Gazi Paşa'dan Kaş'a kadar hepsinin katılımıyla esnaf odaları birlik başkanıyla beraber toplantımızı gerçekleştirdik. Çalışmalarımızı bitirdik.

Saat 15.00 sularında kapalı yola iniş yaptım ve insanımızın, gençlerimizin karşılamasıyla beraber herkese merhaba demeye başladım. Ve o anda AKP'li gençler provoke ettiler, sataştılar. Ben soğukkanlı ve sağduyulu olmalarını söyledim. Kimin ne dediğini hiç dinlemeyin, kimseyle kavga etmeden yolumuza devam edelim dedim. Sakinleştirdim. Antalya'ya, siyasete hiç yakışmadı. İnanıyorum ki 14 Mayıs Pazar günü bu ülkede kavga değil, taş atanlar değil; kalp yapanlar kazanacak. Birleşe birleşe kazanacağız.