Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Özgür Özel'i aradı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Büşra Özdemir belediye meclisi toplantısı öncesi AK Parti'ye katılacağına ilişkin iddiaları yalanladı. Özdemir'in ayrıca YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel'i arayarak iddiaların yalan olduğunu söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Özgür Özel'i aradı

GAZETE PENCERE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın AK Parti'ye katılmasıyla birlikte yeni belediye başkanlarının geçişlerinin de olacağı kulislerde konuşulmaya devam ediyor. AK Parti Genel Başkan yardımcısı Hasan Basri Yalçın geçtiğimiz gün katıldığı bir programda bir büyükşehir belediye başkanının daha AK Parti’ye katılacağını ifade etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Büşra Özdemir belediye meclisi toplantısı öncesi AK Parti'ye katılacağına ilişkin iddiaları yalanladı.

Özdemir açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Son zamanlarda hakkımdaki iddialar var ama bir haftadır çok yorucu bir süreç olmaya başladı. Görevimi elimden gelen en iyi şekilde yaptığıma inanıyorum. Ben CHP çatısı altında siyaset yapıyorum. Birilerinin adı konuşulurken insanların biraz daha nezaketli olması gerektiğini düşünüyorum."

ÖZGÜR ÖZEL'İ ARADI

Özdemir ayrıca Özgür Özel'i de arayarak bilgilendirme yaptığı açıklandı. Büşra Özdemir’in AK Parti'ye geçeceği yönündeki iddiaların MYK toplantısında gündeme gelip gelmediğine ilişkin soruya yanıt veren Zeynel Emre, söz konusu transfer iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı: "Bugün sabah itibarıyla kendisi Genel Başkanımıza ulaştı, bir vesileyle görüştüler. Böyle bir durumun olmadığını bizzat ifade etti. Tabii bizler o kadar çok süreçle ve siyasi operasyonla karşılaşıyoruz ki kamuoyunda bu tür söylentilerin çıkması ya da basının bunu sorması gayet olağandır."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar