Atama kararları Resmi Gazete'de: Erdoğan, 3 ilin emniyet müdürlerini görevden aldı

Atama kararları Resmi Gazete'de: Erdoğan, 3 ilin emniyet müdürlerini görevden aldı
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yeni atama kararları yayımlandı. Adana, Iğdır ve Siirt emniyet müdürleri görevden alındı.AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla...
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yeni atama kararları yayımlandı. Adana, Iğdır ve Siirt emniyet müdürleri görevden alındı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre yeni atamalar yapıldı.

Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, Iğdır Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca ve Siirt Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu'nu görevden alan Erdoğan; Adana'ya Ahmet Hakan Arıkan'ı, Iğdır'a Erden Sakarya'yı ve Siirt'e Necmettin Öztürk'ü atadı.

İki ilde de kültür ve turizm müdürleri görevden alınıp yerlerine yeni atamalar yapıldı. Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Halil Çalışlar'ın yerine Fikret Fidan, Kilis İl Kültür ve Turizm Müdürü Cuma Özdemir'in yerine Hüseyin Erkmen getirildi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Adana Bölge Müdürü Orhan Deha Dede görevden alındı.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Yalçın Aydin, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkan Yardımcılığına İsmail Doğan, Karayolları Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğüne Ahmet Bülent Büyük atandı.

İçişleri Bakanlığı'nda görev değişikliği

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla İçişleri Bakanlığına bağlı kurumlarda çok sayıda görev değişikliği gerçekleşti, vali yardımcısı ve kaymakam atamaları yapıldı.

İçişleri Bakanlığındaki atama kararları şu şekilde: