Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayımlandı

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Bazı bakanlık ve kurumlara yönelik atama kararları AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete ‘de yayımlandı.Resmi Gazete ‘de AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan...

Bazı bakanlık ve kurumlara yönelik atama kararları AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete ‘de yayımlandı.

Resmi Gazete ‘de AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre bazı bakanlık ve kurumlara yeni atamalar yapıldı.

Adli Tıp Kurumu Dördüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Nöroloji üyeliğine Doç. Dr. Nihan Hande Akçakaya atanırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemseddin Yalçın görevden alındı.

Milli Savunma Bakanlığı Başmüfettişlik ve Müfettişlik pozisyonlarına bir dizi atama yapıldı. Başmüfettişliklere Albay Şener Çakır, Albay Hüsnü Bilici, Albay Mehmet Ali Al, Albay Murat Yıldırım ve diğerleri atanırken, Müfettişliklere Albay Murat Kılıç, Albay Meriç Sülü ve diğer isimler getirildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı vergi başmüfettişliklerine Metin Nicancı, Sedat İçel, Nihat Etik ve Ahmet Yener atanırken, Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü yönetim kurulu üyeliğine İsmail Bülbül ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü yönetim kurulu üyeliğine Muhammet Faruk Aykut atandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemseddin Yalçın görevden alındı.

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü yönetim kurulu üyeliğine İsmail Bülbül atandı.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü yönetim kurulu üyeliğine ise Muhammet Faruk Aykut'un ataması yapıldı.