Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun çimleri yeşile boyanmış!

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun çimleri yeşile boyanmış!
Bu akşam oynanan İstanbulspor ile Galatasaray karşılaşmasına Atatürk Olimpiyat Stadyumu ev sahipliği yaptı. Stadyumun çimlerinin yeşile boyandığı öğrenildi.Maç sırasında, çimlerin yeşile boyandığı ve boyanın oyuncuların...

Bu akşam oynanan İstanbulspor ile Galatasaray karşılaşmasına Atatürk Olimpiyat Stadyumu ev sahipliği yaptı. Stadyumun çimlerinin yeşile boyandığı öğrenildi.

Maç sırasında, çimlerin yeşile boyandığı ve boyanın oyuncuların formalarına ve vücutlarına geçtiği görüldü.

beIN Sports'un bildirdiğine göre Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki çimler, görünümünü düzeltmek amacıyla gıda boyasıyla yeşile boyandı.

Galatasaray, bu durumu espriyle karşılayarak İngilizce bir tweet paylaştı. Tweet'te, "Küçük bir not: Bugün yeşil formamızı giymiyoruz" ifadesi yer aldı.

Hulk benzetmesi

Maçın ardından Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Torreira, sahanın yeşile boyanmasıyla ilgili gelen soruya, "Maç önünde Hulk benzetmesi aklıma gelmişti. Çok polemik yaratmak istemiyorum. Lig çok mücadeleci ve kaliteli bir lig. Zeminin, sahaların daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum. Benim geldiğim yerde de sahalar çok iyi değildir. Biz orada keyif almaya çalışırız. Taraftar gelmiş, destek oluyordur. Hep birlikte keyfini çıkarmaya çalışırız. En önemlisi de budur" yanıtını verdi.