Babala TV ekibinden "Mevzular Açık Mikrofon"la ilgili iddialara danslı yanıt

Babala TV ekibinden "Mevzular Açık Mikrofon"la ilgili iddialara danslı yanıt
YouTube kanalı BaBaLa TV'de, Oğuzhan Uğur'un moderatörlüğünde yayımlanan, siyasi parti temsilcilerinin konuk edildiği ve son bölümünde Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ağırlandığı "Mevzular...

YouTube kanalı BaBaLa TV'de, Oğuzhan Uğur'un moderatörlüğünde yayımlanan, siyasi parti temsilcilerinin konuk edildiği ve son bölümünde Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ağırlandığı "Mevzular Açık Mikrofon" programıyla ilgili ortaya birçok iddia atıldı. Program ekibi bu iddialara, çektikleri bir video ile yanıt verdi.

Video'nun başında konuşan Uğur, "Mevzular Açık Mikrofon bölümü çekilmeden evvel, hatta bölüm çekilirken de çok iftiralar attılar. Bütün yalınlığıyla yayımlamamıza rağmen bölümden sonra da iftira atmaya devam ediyorlar, bazı basın ve bazı gazeteciler. Artık cevap vermek zorunlu hale geldi. 'Soruları önceden verdiniz mi? Her şey planlı mıydı?' Şimdi buna cevap vereceğiz" dedi ve videonun devamında BaBaLa TV ekibinin dans ettiği görüntüleri yer aldı.