Bahçeli: Kılıçdaroğlu’nun Ağrı ve Van mitingleri azgınlaşan terör severlerin intikam çığlıklarına sahne oldu

Bahçeli: Kılıçdaroğlu’nun Ağrı ve Van mitingleri azgınlaşan terör severlerin intikam çığlıklarına sahne oldu
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Kılıçdaroğlu’nun Ağrı ve Van mitingleri bir demokrasi şölenine değil, bölücülüğün meydan okumasına, azgınlaşan terör severlerin intikam çığlıklarına sahne oldu” dedi.Bahçeli...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Kılıçdaroğlu’nun Ağrı ve Van mitingleri bir demokrasi şölenine değil, bölücülüğün meydan okumasına, azgınlaşan terör severlerin intikam çığlıklarına sahne oldu” dedi.

Bahçeli Çorum’da düzenlenen “14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende” temalı açık hava toplantısında konuştu. “Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu Türkiye’nin önünü kesmek için çırpınıyor” ifadesini kullanan Bahçeli şöyle devam etti:

"Kervan yağmacıları istikrarımızı bozmak için uğraşıyor. Bölücü terör örgütü PKK Kılıçdaroğlu’yla yol yürüyor. FETÖ Kılıçdaroğlu’na umut bağlıyor. Terörist Demirtaş cezaevinden oyum Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğim diyor.

Kılıçdaroğlu’nun Ağrı ve Van mitingleri bir demokrasi şölenine değil, bölücülüğün meydan okumasına, azgınlaşan terör severlerin intikam çığlıklarına sahne oldu. Kimin kimlerle yürüdüğünü Çorumlu bir kez daha gördü. Aziz milletim ihanet ve rezalet ittifakına yeniden şahit oldu."