Bahçeli'den Mansur Yavaş yayınlarına tepki: 'Cumhurbaşkanımızın ABD'deki temaslarını gölgede bırakıyor'

MHP lideri Devlet Bahçeli, Mansur Yavaş'ın CHP'den istifasına ilişkin yayınlar yapılmasını eleştirerek, "Bu mesele, Sayın Cumhurbaşkanımızın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’ndaki konuşmasını gölgede mi bırakıyor?" dedi.

Bahçeli'den Mansur Yavaş yayınlarına tepki: 'Cumhurbaşkanımızın ABD'deki temaslarını gölgede bırakıyor'

GAZETE PENCERE - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın CHP'den istifa etmesinin televizyon kanallarında Yavaş'ın gündeme getirilmesinden rahatsız olduğunu söyledi.

İktidara yakın gazeteci Sinan Burhan, Bahçeli’nin, Mansur Yavaş'ın CHP'den istifa etmesine ilişkin gönderdiği mesajı BengüTürk TV’de paylaştı.

Bahçeli’nin mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Şu anda kanalların hemen hemen tamamında Mansur Yavaş’ın istifası üzerinden yayınlar yapılıyor. Peki bu konu, Türkiye’nin gündemindeki en önemli mesele olarak mı değerlendiriliyor? Yoksa bu mesele, Sayın Cumhurbaşkanımızın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’ndaki konuşmasını ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki siyasi temaslarını gölgede mi bırakıyor?”

"AÇIK AÇIK PR YAPIYORLAR"

Bahçeli, gazeteci Ceyhun Bozkurt'a yaptığı değerlendirmede de "Terörsüz Türkiye" sürecinin kamuoyuna anlatılması gerektiğini ifade ederek televizyon kanallarının gündemini eleştirerek "Üç dört tane yayın organının Terörsüz Türkiye sürecini vatandaşlara anlatması ve bunların detaylarını paylaşması önemliyken sabahtan akşama kadar Ekrem İmamoğlu diyorlardı, şimdi de Mansur Yavaş diyorlar. Resmen açık açık PR yapıyorlar" dedi.

Televizyon programlarında Yavaş'ın ne sıklıkta gündeme getirildiğini ölçmek için bir kişiyi görevlendirdiğini anlatan Bahçeli, "Geçenlerde bir arkadaş çağırdım ve o kanalları izleyin, kaç kez Mansur Yavaş denildiğini not alın diye görevlendirildim. Tek program özelinde 50'nin üzerinde Mansur Yavaş ismi zikrediliyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar