Bakan Karaismailoğlu, Trabzon'da düzenlenen Başarılı Gazeteciler Yarışması Ödül Töreni'ni terk etti

Bakan Karaismailoğlu, Trabzon'da düzenlenen Başarılı Gazeteciler Yarışması Ödül Töreni'ni terk etti
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması’nın ödül töreninde CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ile yaşadığı tartışma sonrası...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması’nın ödül töreninde CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ile yaşadığı tartışma sonrası salonu terk etti.

Ahmet Kaya, törende yaptığı konuşmada, "Trabzonspor'dan Avni Aker'i aldınız. Yeni tahsis edilen statta Trabzonspor misafir gibi. O tesisleri Trabzonspor'a tahsis edin, yoksa biz iktidara geldiğimizde vereceğiz. Bir haftanız kaldı, isterseniz siz yapın, yoksa biz iktidara geldiğimizde yaparız” dedi.

Adil Karaismailoğlu, konuşmasını bitirip sahneden inen Ahmet Kaya’ya, "Ben burada siyaset yapmadım, burası bir ödül töreni" diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine Karaismailoğlu ve Kaya arasında tartışma yaşandı. Karaismailoğlu, daha sonra salonu terk etti.