Bakan Varank: TOGG'un önüne kırıp bizi durdurdular

Bakan Varank: TOGG'un önüne kırıp bizi durdurdular
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, tarihi 700 yıllık Cumalıkızık mahallesinde muhtarlık ve köy halkının düzenlediği iftar programına katıldı. İftar programı için Cumalıkızık'a yerli Togg aracıyla geldiğini hatırlatan...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, tarihi 700 yıllık Cumalıkızık mahallesinde muhtarlık ve köy halkının düzenlediği iftar programına katıldı. 

İftar programı için Cumalıkızık'a yerli Togg aracıyla geldiğini hatırlatan Bakan Varank, "Türkiye 60 yıldır 'Acaba bir otomobil üretebilir miydi' diye bir hayali yaşadı. Bugün geldiğimiz noktada Türkiye'nin otomobilini biz yollara çıkardık. Emin olun gelirken kornaya basanlar, el sallayanlar, önümüze kırıp bizi durduranlar, 'Bu arabayı gerçekten biz yaptık mı' diye soran vatandaşlarımız oldu. Evet nasıl Türkiye'nin otomobilini yaptıysak Allah'ın izniyle Türkiye'yi çok daha aydınlık yarınlara, çok daha müreffeh yarınlara hep beraber taşıyacağız. Yeter ki biz birbirimize güvenelim, inanalım. Yeter ki bu ülkeyi bölmek isteyenlere fırsat vermeyelim. Bu ülkenin ay yıldızlı al bayrağını gönderden indirmeye çalışanlara fırsat vermeyelim. Biz bir olursak, beraber olursak onlara fırsat vermezsek evelallah çok daha güzel yarınlar bizleri bekliyor" dedi.

Mustafa Varank, AKP'nin Bursa 2. sıra 1. bölgeden milletvekili adayı.