Barış Terkoğlu: Hulusi Akar'ı muhalefete bakan olarak önerenler olmuş

Barış Terkoğlu: Hulusi Akar'ı muhalefete bakan olarak önerenler olmuş
Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere sayılı günler kala, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın muhalefete yeniden savunma bakanı olarak önerildiğini belirterek, "Sanki seçimde değil,...

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere sayılı günler kala, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın muhalefete yeniden savunma bakanı olarak önerildiğini belirterek, "Sanki seçimde değil, savaştayız. Milletin uçağı, SİHA’sı, gemisi, düşmana karşı savunma için değil, sandığı patlatsın diye yapılmış gibi" diye yazdı.

Terkoğlu'nun yazısının bir kısmı şöyle:

Sanki seçimde değil, savaştayız. Milletin uçağı, SİHA’sı, gemisi, düşmana karşı savunma için değil, sandığı patlatsın diye yapılmış gibi.

Bir değil, iki değil, tam üç kaynaktan dinledim. Hulusi Akar’ı, olası iktidar değişikliğinde, muhalefete, savunma bakanı olarak önerenler olmuş. Bu sırada elimde bir kitap vardı: İncirlik Ağacı. Yazarı Orkun Özeller. Hulusi Akar’la ters düşerek emekli olmuş bir albay. Yakın zamanda da İYİ Parti’den siyasete girdi.

Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz.