Barış Yarkadaş ile Gelecek Partili Gözel arasında canlı yayında "pasif agresif" kavgası

Barış Yarkadaş ile Gelecek Partili Gözel arasında canlı yayında "pasif agresif" kavgası
Barış Yarkadaş, Gelecek Partili Mustafa Gözel ile de canlı yayında tartıştı. Yarkadaş Ahmet Davutoğlu için 'pasif agresif' ifadelerini kullandı.tv100'ün Eşit Ağırlık programında Erdoğan Aktaş'ın moderatörlüğünde hukukçu...

Barış Yarkadaş, Gelecek Partili Mustafa Gözel ile de canlı yayında tartıştı. Yarkadaş Ahmet Davutoğlu için 'pasif agresif' ifadelerini kullandı.

tv100'ün Eşit Ağırlık programında Erdoğan Aktaş'ın moderatörlüğünde hukukçu Rezan Epözdemir, yazarı Hacı Yakışıklı, AKP 24. dönem milletvekili Ali Turan ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel gündemi değerlendirdi.

Yarkadaş'ın Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'na ilişkin "Davutoğlu pasif agresiftir" ifadesini kullanması üzerine, Gözel "Siz kendi partiniz içindeki meseleleri Davutoğlu'nu suçlayarak kapatamazsınız" dedi. Yarkadaş ise, "Bedavadan geldiniz 15 milletvekilliği aldınız." yanıtını verdi.

Yarkadaş şöyle devam etti:

"CHP sanki ayıplı bir malmış gibi ‘Biz aslında istemiyorduk mecburiyetten ortak olduk’ diyerek o insanların gönüllerinin kırılmasına vesile oluyorlar, bu ayıptır. Bu siyasi nankörlüktür. Ahmet Davutoğlu eğer CHP listelerinden milletvekili olmak istemiyorduysa çıkardı kendi partisinin logosuyla girerdi, cumhurbaşkanlığı seçiminde de gelir Kemal Bey’i desteklerdi, aynısı Ali Babacan için de Meral Akşener için de geçerli"