Barış Yarkadaş: Kılıçdaroğlu vekil listelerinde hata yaptığını kabul etti ve MYK'yı bu yüzden değiştirdi

Barış Yarkadaş: Kılıçdaroğlu vekil listelerinde hata yaptığını kabul etti ve MYK'yı bu yüzden değiştirdi
Gazeteci ve eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, TELE1'de yayımlanan Şimdiki Zaman programında, CHP il başkanlarının Genel Merkez’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme hakkında dikkat çeken bir kulis...

Gazeteci ve eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, TELE1'de yayımlanan Şimdiki Zaman programında, CHP il başkanlarının Genel Merkez’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme hakkında dikkat çeken bir kulis bilgisi paylaştı.

Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun milletvekili seçiminde listeleri son anda gördüğünü, fark ettiğinde geç kaldığını ve hata yaptığını söylediğini iletti.

Yarkadaş CHP kulislerinden şu bilgileri aktardı:

Şimdi il başkanları sekiz saat, dokuz saat eleştiri, görüş ve önerilerini ortaya koyunca sayın Kılıçdaroğlu da genel bir çerçeve çiziyor Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma ilişkin. Tayyip Erdoğan’ın seçimlerdeki tavrına ilişkin bir genel değerlendirmede bulunuyor. Ardından da milletvekili listelerinde hata yaptığını, hata yapıldığını, MYK’yı da bu yüzden değiştirdiğini ve bunu anladığında; yani milletvekili listelerini son anda gördüğünü, bunu anladığında da epey geç olduğunu il başkanlarına söylüyor."