Barış Yarkadaş: Mansur Yavaş, İYİ Parti'nin önünü kesmek için aday adaylığını açıkladı

Barış Yarkadaş: Mansur Yavaş, İYİ Parti'nin önünü kesmek için aday adaylığını açıkladı
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın adaylık açıklamasını değerlendiren gazeteci Barış Yarkadaş "Mansur Yavaş’ın aday adaylığını açıklamasının arkasında İYİ Parti’nin önümüzdeki günlerde,...

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın adaylık açıklamasını değerlendiren gazeteci Barış Yarkadaş "Mansur Yavaş’ın aday adaylığını açıklamasının arkasında İYİ Parti’nin önümüzdeki günlerde, kendisine getirmesi muhtemel olan adaylık teklifinin önünü kesmek için konuştuğunu söyleyebilirim. Yavaş, bunun önünü kesmek için aday adaylığını açıkladı" ifadelerini kullandı.

Yarkadaş, katıldığı bir programda Yavaş'ın  30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama programındaki "Nasip olursa herkesin belediye başkanı olmaya devam etmek istiyorum. Bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de bir devlet adamına yakışır şekilde rozetsiz başkanlık yapmaya devam edeceğim" sözlerini değerlendirdi.

"İYİ Parti'nin önünü kesmek için aday adaylığını açıkladı"

Yarkadaş "Mansur Yavaş’ın aday adaylığını açıklamasının arkasında İYİ Parti’nin önümüzdeki günlerde, kendisine getirmesi muhtemel olan adaylık teklifinin önünü kesmek için konuştuğunu söyleyebilirim. Meral Hanım’ın el yükseltmesinin arkasında özellikle Ankara’da Mansur Yavaş’ı kendi partisinden aday yapma isteği olduğu biliniyor. Yavaş, bunun önünü kesmek için aday adaylığını açıkladı. Bu şekilde; 'ben yerimden memnunum' dedi" ifadelerini kullandı.