BBP, aday listesini YSK'ya sundu: "İttifak içinde en yüksek oyu almayı ümit ediyoruz"

BBP, aday listesini YSK'ya sundu: "İttifak içinde en yüksek oyu almayı ümit ediyoruz"
Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi (BBP) milletvekili aday listesini (Yüksek Seçim Kurulu) YSK'ya sundu. BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, YSK önünde açıklamalarda bulundu.Yelis, İttifak içinde BBP ad ve amblemiyle...

Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi (BBP) milletvekili aday listesini (Yüksek Seçim Kurulu) YSK'ya sundu. BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, YSK önünde açıklamalarda bulundu.

Yelis, İttifak içinde BBP ad ve amblemiyle en yüksek oyu almayı ümit ettiğimiz için seçimlere tek başımıza girdi" dedi.

Yelis'in ifadeleri şöyle:

"EN ÜST DERECEDE TEVECCÜH GÖRMÜŞ BİR PARTİYİZ"

İnşallah bu seçimlerde Büyük Birlik Partisi olarak, 30 yıllık siyasi hayatımızda seçimlere girmiş, milletimizin teveccühünü kazanmak üzere çalışmalar yapmış ve fikirlerinin saygınlığı konusunda en üst derecede teveccüh görmüş bir partiyiz. 2018 yılında Cumhur İttifakı’yla birlikte seçimlere girdiğimizden bu yana yapmış olduğumuz çalışmalar, Türk devletinin bekası, milletimizin huzur ve refahı noktasında milletimizden teveccüh olduğunu görmüş ve Büyük Birlik Partisi olarak tek başımıza seçimlere girmiş bulunuyoruz. 

"TBMM'DE EN İYİ NOKTAYI YAKALAYACAĞIZ"

Biliyorsunuz Cumhur İttifakı, AK Parti, Büyük Brlik Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Yeniden Refah’tan oluşmakta. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olup, inanıyoruz ki BBP olarak bu seçimlerde birinci turda sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtireceğiz. BBP olarak birbirinden değerli adaylarımızla milletin huzura çıkacağız ve TBMM’de en iyi noktayı yakalayacağız. 

"İTTİFAK İÇİNDE EN YÜKSEK OYU ALMAYI ÜMİT EDİYORUZ"

Cumhur ittifakı Türkiye şartlarında milletimizin sağduyusunu, ortak kanaatini ve BBP olarak bizlerin hayata bakış, meselelere ve inanca bakış noktasında en üst noktada bir ittifak. İttifak içinde BBP ad ve amblemiyle en yüksek oyu almayı ümit ettiğimiz için seçimlere tek başımıza girdik. Bütün adaylarımız sayın Cumhurbaşkanı’nın tekrar seçilmesi için propaganda yürütecek. 

"DESTİCİ, İSTANBUL 1. BÖLGEDEN ADAY"

Genel Başkanımız İstanbul birinci bölgeden milletvekili adayı olarak yarışacaklar. İstanbul Ticaret Odası Başkan Vekili sayın Sultan Selim Şimşek beyefendi de bu yarışa dahil olacak. Erzurum’da Prof. Dr. Şafak Ertan beyefendi, Tunceli birinci sırada Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, Sivas birinci sırada eski belediye başkanımız Doğan Ürgüp beyefendi, Mardin birinci sırada ise eski milletvekillerimizden Mehmet Emin Değer gibi birçok arkadaşımız bu yarışın içinde Büyük Birlik saflarında olacaktır.