"Ben kimin nereden, ne maaş aldığını iyi biliyorum" dedi mi? Kimi kast etti? Kılıçdaroğlu ilk kez konuştu!

"Ben kimin nereden, ne maaş aldığını iyi biliyorum" dedi mi? Kimi kast etti? Kılıçdaroğlu ilk kez konuştu!
Kılıçdaroğlu, söylediği iddia edilen “Bizim parti içinde konuştuğumuz şeylerin bir kısmı tabii ki aramızda kalmalıdır. Ama köşe yazarları üzerinden parti içi meseleler tartışılıyor. Ben kimin nereden, ne maaş aldığını...

Kılıçdaroğlu, söylediği iddia edilen “Bizim parti içinde konuştuğumuz şeylerin bir kısmı tabii ki aramızda kalmalıdır. Ama köşe yazarları üzerinden parti içi meseleler tartışılıyor. Ben kimin nereden, ne maaş aldığını iyi biliyorum” sözlerine açıklık getirdi.

Konuyla ilgili Gazeteci Murat Ağırel'e konuşan CHP lideri, "Bu trollerden bizim çektiğimiz nedir ya gerçekten?" diyerek sözlerin muhatabı olarak işaret edilen gazetecilere karşı bu ifadeleri kullanmadığını açıkladı.

İşaret eden yayın organlarından biri olan Odatv hakkında Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

Odatv’nin geliri nereden onu sorun? Odatv’den Barışlar niye ayrıldı? Müyesser Yıldız niye ayrıldı? Ben de biliyorum, siz de biliyorsunuz. Eskiden Odatv’yi izlerdim, bakardım yaklaşık 6 aydır siteyi bile açmıyorum. Çünkü güvenmiyorum yani güvenmiyorum.” 

Devamında da Cumhuriyet gazetesi yazarlarına karşı böyle bir söyleme giremeyeceğini belirterek şunları söyledi:

“Sizler yazılarınızla kaleminizle bu ülkenin aydınlık yüzlerisiniz. Bizim size bir şey söylemeye hakkımız yok. Siz yazarsınız eleştirirsiniz. Biz sizin yazılarınızı eleştirilerinizi büyük bir dikkatle okuruz. Varsa bir eksiklik yanlışlık varsa açarız telefonu deriz ki ‘Ya Murat Bey böyle yazmışsınız ama şu yönü de var’ deriz. Size en azından kendi düşüncemizi aktarırız. Yoksa benim sadece size değil Cumhuriyet yazarlarının tamamına saygım var. Kale gibi gazete orası böyle bakmanızı isterim.'' 

Kılıçdaroğlu, Sözcü’de çıkan haberdeki sözleriyle ilgili de grup toplantılarında yaptığı açıklamaların dikkate alınmasını istedi ve “Benim grup toplantıları dışında açıklamam yok. Malum troll hesaplar alıyorlar sanki ben söylemişim gibi yazıyorlar. Hangi birini düzelteceksiniz günün 24 saati envai çeşit yalanlar yanlışlar… Hangisini düzelteceksiniz” ifadelerini kullandı. 

CHP lideri, gazeteci Ağırel'e, “Biz sizlerle ilgili bir cümle kurarken son derece duyarlı davranıyoruz. Şimdiye kadar da hiç kullanmadık zaten öyle bir cümle. Bir şey olursa da zaten açarız konuşuruz” şeklinde konuştu.