Beşiktaşlı yıldız "İstenmediğim yerde kalmam" dedi, Samet Aybaba devreye girdi

Beşiktaşlı yıldız "İstenmediğim yerde kalmam" dedi, Samet Aybaba devreye girdi
Beşiktaş'ta çalkantılı sezon geçiren Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde taraftar tarafından ıslıklanması üzerine "İstenmediğim yerde kalmakta ısrarcı olmayacağım" diyerek takım arkadaşlarına dert yandı. Samet Aybaba,...
Beşiktaş'ta çalkantılı sezon geçiren Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde taraftar tarafından ıslıklanması üzerine "İstenmediğim yerde kalmakta ısrarcı olmayacağım" diyerek takım arkadaşlarına dert yandı. Samet Aybaba, tecrübeli oyuncu ile görüşerek "Kulaklarını kapat, işini yap. Futbolda bu var" diyerek yol Aboubakar'a yol gösterdi.

Beşiktaş'ta çalkantılı bir sezon geçiren Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde oyuna girdiği sırada taraftar tarafından ıslıklanmıştı. Bunun üzerine tecrübeli futbolcu, takım arkadaşlarına dert yandı.

Fanatik'te yer alan habere göre; derbide ıslıklanan Beşiktaş'ın Kamerunlu oyuncusu Aboubakar, takım arkadaşlarına dert yandı.

Vincent Aboubakar, “Kadro dışı bırakılacağım bir eylem içinde olmadım. Öyle olsa burada olmazdım. Bu olay, bir hata veya yanlış anlama yüzünden yaşandı. Sonra doğru yol bulundu. Destek beklerken tepki görmeyi hak etmedim. İstenmediğim yerde kalmakta ısrarcı olmayacağım” şeklinde dert yandı.

Aybaba, Aboubakar ile görüştü

Tecrübeli futbolcunun bu sözlerinden, Beşiktaş Futbol Genel Koordinatörü Samet Aybaba da haberdar oldu. Aboubakar’la bir görüşme yapan Aybaba, deneyimli isme, “Senin işin sahada. Kulaklarını kapat, işini yap. Taraftar yeri geldiğinde herkese böyle tepki gösterebilir. Futbolda bu var. Futbolcunun işi, hepsine sahadaki performansı ile cevap vermek” diyerek moral verip yol gösterdi.

Fenerbahçe maçından sonra kadro dışı kalmıştı

9 Aralık 2023'te oynanan Fenerbahçe derbisinin ardından kadro dışı bırakılan 32 yaşındaki santrfor, Afrika Uluslar Kupası'nda olması ve sakatlığı nedeniyle siyah-beyazlıların tüm kulvarlarda yaptığı son 13 maçta forma giyememişti.