Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Salih Uçan için karar verildi

Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Salih Uçan için karar verildi
Beşiktaş'ta sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan ve Cenk Tosun için teknik direktör Fernando Santos'un kararını verdiği öne sürüldü.Devre arasında 4 futbolcuyu kadrosuna katan, Eric Bailly'nin sözleşmesini...
Beşiktaş'ta sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan ve Cenk Tosun için teknik direktör Fernando Santos'un kararını verdiği öne sürüldü.

Devre arasında 4 futbolcuyu kadrosuna katan, Eric Bailly'nin sözleşmesini feshedip, Rosier ve Onana'yı satın alma opsiyonuyla kiralayan Beşiktaş'ta iç transfer masası kuruluyor.

Bir numaralı gündem

Siyah beyazlılarda iç transferin bir numaralı gündem maddesi sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın durumu. Sözcü'nün haberine göre; yönetim adına görüşmeleri yürütecek Futbol Direktörü Samet Aybaba ile teknik patron Fernando Santos ile bu hafta sonu bir araya gelecek.

Cenk Tosun'da ciddi fark var

Siyah beyazlılarda, yönetimin ücret pazarlığında Salih Uçan ile orta yolu bulabileceği, tecrübeli golcü Cenk Tosun’un istediği rakam ile kulübün belirlediği ücret arasında ise ciddi bir fark olduğu ifade ediliyor.

Santos Salih'in kalmasını isteyecek

Teknik direktör Fernando Santos’un bu gelişmeler ışığında Salih Uçan’ın takımda kalması yönünde rapor vereceği, Cenk Tosun konusunda ise sezon sonunun beklenmesi gerektiğini belirteceği ifade edildi.