Beşiktaş'ta Fernando Santos kararı

Beşiktaş'ta Fernando Santos kararı
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos'a yönelik eleştirilere yönetimden karşılık geldi. Siyah beyazlı ekip, Portekizli teknik adama tam destek verdiklerini belirtti.Beşiktaş'ta 1.5 aydır takımın başında olan Fernando...
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos'a yönelik eleştirilere yönetimden karşılık geldi. Siyah beyazlı ekip, Portekizli teknik adama tam destek verdiklerini belirtti.

Beşiktaş'ta 1.5 aydır takımın başında olan Fernando Santos'a yönelik eleştirilere yönetimden karşılık geldi. Siyah beyazlılar, 69 yaşındaki teknik adama tam destek verdiklerini ifade etti. Özellikle oynattığı futbolun hücum yönü eksik olduğu kaydedilen Portekizli hocaya güven duyan yönetim, gelecek sezonun da planlamalarına şimdiden başladı. Son 3 maçta kalesini düşürmeyen takımın savunmasını toparlayan Santos'un gol yollarında da gelişimi sağlayacağına inanılıyor.

Uzun vadede birlikte yol almayı istedikleri tecrübeli çalıştırıcı ile futbol koordinatörü Samet Aybaba, gelecek sezonun kadro planlaması ve yapılacak transferler üzerine kafa yormaya başladı.

Sabah'ın haberine göre; kulübe imza attığı 7 Ocak'tan bu yana otelde kalan Fernando Santos, sonunda kendine ev tuttu. Eşini de İstanbul'a getiren başarılı çalıştırıcı için Caddebostan'da ev tahsis edildiği ve Santos ve ailesinin bundan sonra orada yaşayacağı öğrenildi.